Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er med til at sikre dig som kunde de bedst mulige vilkår. De sikrer at vi kan sørge for løsninger af høj kvalitet til skarpe priser.

Ved at arbejde sammen, kan vi slå produktkøb op på tilbud og dermed gøre større reparationer billigere.

Dansk Bilbrancheråd

Som medlem af Dansk Bilbrancheråd skal man levere ordentligt arbejde og behandle sine kunder godt. Det er din garanti for at du er kommet til et værksted med fagligheden og moralen i orden.

au2parts

au2parts er den største danskejede autogrossist i Danmark. Gennem effektiv logistik og levering af mærkevarer i original kvalitet, sætter vi fokus på at give vores kunder en god service. au2parts er en del af den danske reservedelsimportør Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN, der blev grundlagt i 1927. På koncernbasis omsættes der for over 1 mia. kr., og koncernen har ca. 600 medarbejdere. Selskabet er ejet af C.A.C. Fonden, der yder støtte til danske samfundsgavnlige, kulturelle eller sociale formål.

FTZ

Med FTZ som samarbejdspartner, sikre vi dig at du får reservedele som er af OE kvalitet.

FTZ er leverings dygtige på reservedele og deres ekspertise indenfor autobranchen, du får 3 års garanti på alle reservedele, skulle der mod forventning være en defekt reservedel på din bil, betaler FTZ både ny reservedel og arbejdstiden hos din mekaniker .