Om Brandelev Auto

Brandelev Auto er et værksted der har eksisteret siden 1974, men under navnet Brandelev Autoværksted.

August 2018 overtog vi det, og med en stor portion maling, udskiftning af værktøj og maskiner, fik vi hurtigt sat vores præg på værkstedet og valgte derfor at ændre navnet til Brandelev Auto.

Vi sigter efter at tilfredsstille vores kunder, med den bedste service og rådgivning.

Hvad enten din bil trænger til det store serviceeftersyn eller bare et hurtigt dækskifte, står vi altid klar. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele med en dag til dag levering – selv i original reservedele. Det giver dig som bilejer en stor fordel – nemlig sikkerhed! Med nøgleord som et højt kompetenceniveau, ærlighed og dialog i øjenhøjde, går vi op i, at afstemme forventninger fra start. På denne måde skaber vi rammerne for det optimale samarbejde.

David Riber

Jeg er 31 år, uddannet mekaniker og nu ejer af Brandelev Auto. Jeg har en passion for motordrevne køretøjer, og har derfor valgt at overtage dette værksted, og starte op som selvstændig.

Jeg sætter en stor ære i, at hjælpe folk med deres biler, og at rådgive dem bedst muligt.

Jeg sætter pris på at folk stoler på mig og at jeg gør mit for at hjælpe kunden videre, om det så er rådgivning eller reparation.

Mie

Jeg er 31år. Jeg er hende, som står for at administrere annoncer og budskaber på Facebook samt er behjælpelig på værkstedet, når der er brug for dette.

Da jeg har et fuldtidsjob  hos Super Dæk Service i Slagelse, ser i mig ikke så tit. Men jeg kan berolige jer med, at jeg nok skal være behjælpelig, med fine tilbud og rådgivning over Facebook, når der er brug for dette.

Praktikplads/læreplads

Er det dig vi står og mangler. Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en praktikant eller lærling.

Så sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde og har kørekort til personbil, så send en ansøgning.

1års fødselsdag

Vi vil gerne takke alle der deltog i vores 1 års fødselsdag  d. 4. august for en rigtig hyggelig dag, super fedt at se så mange komme og hygge med os. 😊
 
Mange tak for alle gavekurve, blomster, vin, slik og øl. 
Det havde i ikke behøvet. 🙃
 
Mange tak til Tuttns pandekager, for at ville bruge dagen hos os og sælge de lækreste pandekager og is til vores gæster. 
 
Igen tak til alle jer der kom, vi ses til næste arrangement. 😉 
Hold øje med vores side.
Dagens flotteste veteranbil.
Vinder af børnekonkurrencen.
Gavebord.
Slagtermester med to svin på grillen.
Nogle af de mange fremmødte gæster og køretøjer.